Nyheter

Mekaniske mennesker

Forskere har gått et skritt lengre! Vitenskapsmenn fra University of South California i USA har skapt en chip som plasseres i menneskehjernen som gjør hukommelsen bedre ifølge Illustrert vitenskap. 

Skrevet av: Jacob Fjære

Disse vitenskapsmennene har funnet en måte for å forsterke menneskehjernens hukommelse gjennom en chip. Chipen har blitt testet på tjue frivillige mennesker. Chipen styrket hukommelsen deres med tretti prosent! Hjerneaktiviteten var registrert når de gjennomgikk hukommelsestester. Med nok arbeid kan de bruke denne chipen til å behandle Alzheimer og demens. Barn med læringsvansker kan også få god bruk av denne chipen som er sagt av illustrert vitenskap. 

Egenskapen til chipen er at den etterligner prosessene for å huske ting som på hukommelsessenteret i hippocampus. I andre fasen av forsøket sendte chipen elektroniske signaler til hjernen som var aktive under øvelsen som gjorde at forskerne kunne se de positive effektene på hjernene til testpersonene. 

Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s