Nyheter

Spyttet og ble utestengt

Etter Liverpools tap mot Manchester United i det velkjente rivaleriet kom det en sjokkerende historie på alles lepper. Liverpool-legende Jamie Carragher hadde nemlig spyttet på en 14år gammel jente og hennes far i raseri!

Skrevet av: Håvard Myhre

Hendelsen skjedde på motorveien da Carragher skulle kjøre hjem fra Sky Sports` hovedkvarter. Det eldste offeret i denne motbydelige kjeden av hendelser kjørte ved siden av »Carra» og filmet. Sjåføren åpnet opp vinduet for å erte Carragher over kampen tidligere den dagen. Han ropte «2-1, gutt!» Mens han lo smått. Plutselig uten noen forvarsel spytter Jamie Carragher, en 40 år gammel mann, på sjåføren og hans datter. Sjåføren gjorde noe ulovlig ved å filme mens han kjørte, men reaksjonen til den tidligere Liverpool-forsvareren var utilgivelig.

Sky Sports, arbeidsgiveren til Carragher, har reagert med å suspendere han fra sendingene deres fram til slutten av Premier League sesongen. Sky har derimot ikke bestemt seg for å sparke han permanent. Faren som ertet fram spytteklysen har imidlertid sagt at han ikke ønsker Carragher sparket. Gary Neville, ex-Manchester United spiller og Sky Sports arbeidstaker, er enig med offeret. Neville mener at dette ikke kommer til skje igjen.

Folket har et delt syn på saken, men Sky Sports burde vurdere om dette aldri vil skje igjen eller om det er en mulighet for en gjentakelse. Carragher har bedt om unnskyldning til familien som ble truffet av spyttet hans, men mente han det virkelig? Dette må også komme med i vurderingen til det engelske kringkastingsnettverket.

Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s