Nyheter

Savner du et fritidstilbud?

Noen ungdomsskoleelever har kanskje problemer med å finne ting å gjøre på fritiden. Spesielt ting de kan gjøre sammen med andre.

Skrevet av: Ihne Brekke og Emma Stava 

 Det kan sikkert være fristende for mange å bruke store deler av fritiden med øynene plantet på mobilskjermen, eller foran gaming-skjermen. Men det finnes et godt alternativt dersom du er typen som liker å være sammen med andre og finne på kjekke ting. 

Nesten hver fredag går det an å gå på noe som heter Play. Det er en ungdomsklubb som holder til på Hemmingstad bydelshus. Der kan du være fra kl.19.00 til 23.00 og det er åpent for ungdommer fra 8. til 10.-klasse.  

På Play kan du blant annet spille dataspill med venner, spille air hockey, være på discorommet, eller bare slappe av og være med venner. Det koster 30 kroner å komme inn, men noen ganger er det helt gratis. På Play kan du også kjøpe pizza, godteri, brus, iste og juice. Det er selvfølgelig voksne til stede på ungdomsklubben for å passe på og hjelpe til. 

Dersom du ønsker å vite mer om Play kan du legge dem til på Snapchat. Da søker du på brukernavnet: Hemmingstad.ung 

 

 

 

 

 

 

 

Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s