Nyheter

Mange gleder seg til Star Wars-gjensyn

Den 13. desember 2017 kommer den  nye Star Wars filmen ut. Hva synes egentlig ungdomsskole-elever om Star Wars-filmene? Har de sett alle de gamle? Gleder de seg til den nye?

Skrevet av: Håvard Myhre

Vi slo av en prat med en gjeng 8.-klassinger for å høre om deres forhold til de populære Star Wars-filmene.

  • Jonas Storesund, 8D

«Jeg liker Star Wars-filmene. Jeg har faktisk sett alle de åtte filmene. Min favoritt må nok være «A new hope». Jeg har planer om å se den nye filmen når den kommer ut i desember.»

  • Audun Stensland, 8C

«Jeg liker ikke Star Wars-filmene noe særlig godt, men jeg kan forstå hvorfor noen gjør det. Jeg er ikke så veldig glad i type fantasy, sci-fi filmer, nemlig. Jeg har sett «The Phantom Menace», og litt på noen av de andre filmene. Jeg forstår nemlig hva det går ut på.»

  • Adrian Diego Helland Folgerø, 8C

«Jeg liker selvfølgelig Star Wars-filmene veldig godt. Jeg har sett alle filmene utenom «The Phantom Menace, fordi jeg hørte den var dårlig. Jeg og pappa skal på kino å se den nyeste filmen når den kommer. Når det gjelder min favorittfilm synes jeg «The force Awakens» er den beste.»

  • Emin Selimovic, 8A

«Jeg liker Star Wars-filmene, men jeg har bare sett to eller tre av dem.  Min favoritt av dem jeg har sett er «Rouge One», fordi den virket mest realistisk. Jeg har planer om å se den nyeste filmen nå snart.»

  • Jacob Fjære, 8E

«Jeg elsker Star Wars sagaen. Jeg har sett absolutt alle filmene. Som liten husker jeg at jeg likte «The Phantom Menace» på grunn av Darth Maul. Nå som jeg har vokst opp litt må jeg innrømme at jeg ikke har noen favoritt lenger. Jeg gleder meg veldig til den nye filmen, da.»

Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s