Nyheter

Mer i vente fra Middle Earth?

Ringenes Herre-filmene ble en gigantsuksess på kino. Det samme gjorde Hobbiten. Nå er det kanskje mer i vente.

Skrevet av: Jacob Fjære

De tre bøkene fra Ringens Herre-trilogien ble ved hjelp av regissør Peter Jackson til tre underholdende og populære filmer. Også boken Hobbiten, skrevet av J.R.R. Tolkien ble til tre meget gode filmer. Det finnes en bok til fra det samme universet som det fortsatt ikke er laget film om – nemlig Silmarillion.

Silmarillion er en bok der det er en del små fortellinger og eventyr. Tolkien klarte ikke å skrive ferdig boken før han døde så sønnen hans skrev den ferdig.

Det er ikke sikkert at den kommer til å bli en film ennå , men det er ganske sannsynlig fordi det er masse penger å tjene på en sånn film. Fortsatt hvis det kommer et par filmer fra Silmarillion boka så er vel spørsmålet om Peter Jackson, eller noen andre, kommer til å lage en film til hver historie. Jeg håper og tror at  Jackson i alle all kommer til og lage filmer basert på de beste Silmarillion historiene. Her er en liste med et par fortellinger: en skapelsesdel, Ainulindale. En redegjørelse om valaene (gudene). En redegjørelse om silmarillene, Quenta silmarillion. En redegjørelse om Numenors vekst og fall, Akallabeth. En redegjørelse om maktens ringer og tredje tideverv.

Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s