Nyheter

Merkelig og strålende

Det finnes mange gode TV-serier å velge blant, på ulike tv-kanaler og strømmetjenester. En av de aller beste seriene heter «Stranger Things»

Skrevet av: Zuzanna Olga Sitko

«Stranger Things» er en tv-serie, som ble først presentert på Netflix, den 15. juli 2016, sammen med den første episode «Will Bayers Forsvinner». Og som tittelen på den første episode viser, serien handler om Will Bayers (Noah Schnapp), som forsvinner på mystisk vis. Eller mer om hans venner, og moren som er desperat på å finne den tolv år gammel Bayers. Alt ble enda mer mystisk, da en jente, som sverger å komme fra «bad place», blir funnet av venner til Will, i skogen han sannsynligvis forsvant.

Serien er skrevet og regissert av brødrene Matt og Ross Duffer, og til nå har den en sesong, på åtte episoder. Sesong 2 kommer 27. oktober 2017.

Jeg likte serien særlig godt. Den var interessert, og kunne gi nostalgi, til og med hvis du ikke levde på 80-tallet når handlingen skjer.  Et annet pluss var at serien ble godt spilt av skuespiller, særlig da vi husker at store deler av castet har ikke en gang fylt 18 år, som Millie Bobby Brown (Eleven) eller Finn Wolfhard (spilte Mike Wheeler, kjent og av sin rolle i «It»).

terning 5

 

 

Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s