Nyheter

Hva er nytt med FIFA 18?

Hver høst kommer det en ny versjon av det populære spillet FIFA. Nå har vi kommet til FIFA 18. Hva er det som er nytt denne gangen? Hva er det som gjør at så mange ønsker seg den nyeste versjonen av spillet?

Skrevet av: Håvard Myhre

Squad Battles
Dette er et nytt spillmodus i FIFA Ultimate Team. FIFA Ultimate Team er ett sted på FIFA hvor du kan spille online mot andre som har FIFA. I squad battles derimot spiller du offline mot en computer på en vanskelighetsgrad du selv velger.
Det handler om å få poeng. Antall poeng du får kommer an på hvor høy vanskelighetsgrad du spiller på, og selvfølgelig hvis du vinner eller ikke. Dess mer poeng du får, dess større belønninger får du på mandagene. Belønningene kan være FUT pakker eller FUT coins.
Du kan maks spille fire kamper hver dag.

The Journey
-Hunter Returns
The Journey var en nyhet i fjor, men i år kan vi utforske ett nytt kapittel i karrieren til Alex Hunter.
I FIFA 17 kunne du også spille som Alex Hunter. Da var målet til Alex Hunter å finne en klubb.
Han fikk tilbud fra alle klubbene i Premier League 2016/17. Det var opptil spilleren selv og velge hvilken klubb Alex kom til å signere for.
Etter en gjennombruddssesongen i fjor er Alex Hunter klar for en ny sesong med masse drama og action. Det går også rykter om at Alex kan bytte klubb til fordel for Real Madrid…

Karrieremodus
Karrieremodus har aldri vært mer spennende. Det er mye nytt rundt karrieremodus i år, men det er en ting som kanskje er mer spennende enn andre:
-Interaktive overgangsforhandlinger
Den store grunnen til at folk faktisk spiller karrieremodus er muligheten til å kjøpe de største stjernene i verden til din favorittklubb.
Du kan fortsatt gjøre nettopp det, men nå kan du få en simulasjon av at din manager-avatar sitter i samme rom som manageren til klubben du vil kjøpe den spesifikke spilleren fra.
Du kan for eksempel bli enig med Jose Mourinho for en pris for Pogba. Etter du har blitt enig om prisen for Pogba kan du forhandle en kontrakt med Pogba og agenten hans. Etter signeringen er fullført kan du se Pogba bruke for eksempel en Real Madrid-drakt i nyhetsvarslene dine.
Nå har jeg nevnt noen av de største endringen i FIFA 18 fra FIFA 17, så får du selv finne ut om du vil bruke penger på å kjøpe det nye spillet.

Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s