Nyheter

Nok å gjøre i storefri

Elevene på Håvåsen har etter hvert fått mange ulike aktivitetstilbud i storefri.

Skrevet av: Ihne Brekke, Emma Stava og Ingrid Røyset

-Spillrom

Spillrommet er det rommet til høyre for biblioteket. Der kan du spille forskjellige spill for eksempel monopol, kort, ludo.

-Sjakkrom

Sjakkrommet ligger til venstre for biblioteket. Det er mange bord, stoler, sjakkbrett og stoppeklokker. Snart skal det jo være sjakkturnering på skolen, så hvis du har tenkt til å delta i den kan det være greit å øve seg.

-Åpent bibliotek

Biblioteket ligger mellom spillrommet og sjakkrommet. Der er det mulighet for å låne norske og engelske bøker så lenge det er en vakt som kan registrere bøkene du låner.

-Aktiviteter i gymsal

Alle trinnene har hver sin dag der de kan være i gymsalen og holde på med forskjellige aktiviteter. For eksempel stikkball, trikseleker med ball og andre morsomme aktiviteter.

-Grusbanen

Grusbanen er bak skolen der med administrasjonen. Det sier seg selv vel at der pleier folk å spille fotball. Men det går også an å spille for eksempel slå ball der.

-Skateboard-ramper

Midt ute i skolegården har vi noen skate ramper. Der går det an og skate hvis du har med deg skateboard, og hvis du er tøff nok til å gjøre noen kule stunt.

-Basketballbane

Basketball banen ligger rett ved siden av skateboard rampene ute i skolegården. Bane og bane da… Men det er i alle fall to korger der du kan skyte på mål.

 

Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s