Nyheter

Enkle, gode matpakke-tips

Å ha matpakke med seg på skolen er veldig viktig, fordi det er viktig med næring gjennom dagen. De fleste dagene er det enklest å smøre på et par brødskiver og hive inn i sekken, men det skal ikke mye til for å ha et mye bedre og mer smakfult måltid. Det er viktig med variasjon i maten og gøy er det også. Jeg fant noen oppskrifter som kan være hjelpsomme for de som mangler litt inspirasjon på hva de kan ta med seg på skolen eller jobben.

Skrevet av: Sara Mukic

INNBAKT PIZZA

Dette her er min favoritt. Jeg får en helg-følelse på en slitsom skoledag. Innbakt pizza er veldig saftig og full av smak. Deigen er veldig myk og god. Retten er like god kald som varm og kan godt fryses og tas opp igjen.

Hele oppskriften finner du her:

http://www.matprat.no/matpakker/t/oppskrifter/familien/innbakt-pizza/

PASTASALAT MED KYLLING

Dette her er en klassiker. Det beste med den er at det finnes så utallig mange kombinasjoner du kan lage. Du tilsetter de grønnsakene du ønsker å ha og reduserer innholdet på pasta og kyllingen selv, uten at smaken blir noe dårligere. En stor pluss i tillegg er at den er best kald og beholder den saftige smaken lenge. Den er best når den lages kvelden før og settes i kjøleskapet, som er bra dersom man liker å ha litt ekstra tid om morgenen til andre ting.

Hele oppskriften: http://maaltid.no/oppskrifter/pastasalat-med-kylling

MUFFINS

Muffins må nødvendigvis ikke bety søtt, men det kan bety kjempegodt for det om. Utallige oppskrifter ligger på nett om forskjellige måter å lage muffins på. Det gjelder bare å velge den som ser mest fristende ut, ut ifra det dere liker og har lyst på. Den som fristet meg mest er absolutt denne her: https://www.nrk.no/mat/lunsjmuffins-1.12834108

 

 

 

 

Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s