Nyheter

Kulturelt påfyll

Onsdag fikk elevene på Håvåsen besøk av artisten Sandra Kolstad. Konserten de fikk se var en del av den kulturelle skolesekken.

Skrevet av: Sara Mukic

Den kulturelle skolesekken (DKS) er en nasjonal ordning som skal bidra til at alle elever i skolen får oppleve profesjonell kunst og kultur. Gjennom ordningen skal elevene få tilgang til, gjøre seg kjent med og utvikle forståelse for kunst- og kulturuttrykk av alle slag.

Denne gangen hadde Håvåsen skole på besøk Sandra Kolstad, sammen med Bjarni Frimann og Bendik Hovik Kjeldsberg. Sandra sang, mens Bjarni og Bendik spilte henholdsvis keyboard og trommer. I en skoletime fikk elevene høre noen av Sandra sine nye og gamle sanger. Det som er ganske interessant er at sangene handlet om masse forskjellig. Noen sanger var om kjærlighet, andre om vennskap, fred osv. Det var til og med en sang som handlet om USAs president, Donald Trump. Denne timen var det tid for kos!

sandra

ELEKTRONISK POPMUSIKK: Sandra, Bjarni og Bendik.                                  Foto: Sara Mukic

– Vi driver spiller elektronisk popmusikk. Da jeg var veldig liten begynte jeg å spille piano, og etter hvert begynte jeg å lage elektronisk musikk og det var da jeg begynte å gi ut plater og sånt. De siste to årene har Bjarni og Bendik blitt med» forteller Sandra til haaavis.

 

Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s