Nyheter

Ny skatepark i Haugesund?

Tirsdag 29. november var det møte på servicesenteret, kirkegata 85. Møtet startet 16:30 og varte til 19:00. Alle som ville være med var velkomne. Dette ble postet på skatehallens Facebook-gruppe for å prøve å få med seg mest skatere til møtet. De ble enige om å lage en ny skatepark i by området, for alle (BMX, sparkesykkel og skateboard). Når den kommer vet ingen enda men de er så å si ferdig med å bestemme hvordan den skal se ut og hvilke ramper som skal brukes osv. Satser på at parken er ferdig om 1-2 år.

skate

Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s