Nyheter

– Jeg feirer ikke jul, men jeg elsker jul likevel

Nå er vi i desember og det de fleste ser fram til nå er selvfølgelig jul. Byen vår er pyntet, butikkene våre er fulle av julepynt, julemat og små julenisser. Husene lyser fargerikt i mørket og gjennom vinduene merkes store juletrær som lager en koselig stemning både til de som gleder seg til jul for å feire den, og for meg som elsker å se smilende mennesker i gatene som er fornøyde med gavene de har kjøpt til sine nærmeste og som gleder seg til sin store høytid.

Skrevet av: Sara Mukic

Når jeg forteller at jeg ikke feirer jul til klassekameratene mine blir noen av dem sjokkert og forstår ikke hvorfor jeg ikke gjør det. Deretter spør de om jeg kjeder meg i hjel, ettersom alle snakker om jul og nesten alt er stengt i juletiden. Det de ikke vet er at jeg elsker jul, selv om jeg ikke feirer det. Jeg gleder meg også til jul. I julen får jeg mulighet til å være sammen med hele familien min, uten at noen av dem må i barnehage, på universitet eller på jobb. Vi koser oss sammen. Jeg gleder meg til å lage smakfull middag sammen med moren min som hele familien skal spise middagen sammen etterpå. Deretter kommer vi sikkert til å spise dessert, mens vi ser på en koselig familiefilm. Latter, god prat og blide ansikter er som oftest til stede.. Muligheten til å henge masse med mine venner har jeg også. Vi benytter den muligheten at vi har fri og vi samles og har kvalitetstid. Mange gode og koselige minner blir skapt og jeg blir alltid trist når jeg tenker på at julen snart er over.

Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s