Nyheter

Dramatisk volleyballfinale

Klassecupen i volleyball har vært et populært tiltak i midttimene på Håvåsen denne senhøsten. Torsdag ble vinneren kåret i en høydramatisk finale. Til slutt kunne elevene i 10A juble høyest.

Skrevet av: Kristian Fjermestad og Øystein Eide

10 A hadde spilt seg frem til finalen, og der ventet de dyktige elevene fra 9F. For å jevne ut aldersforskjellen var reglene i volleyballturneringen slik at ett klassetrinn i forskjell gav 7 ekstrapoeng. Det vil med andre ord si at dersom 8. klasse spilte mot 10. klasse ledet de 14-0 da kampen ble blåst i gang. Dersom 9 klasse møtte 10. klasse ledet de 7-0 ved kampstart. I finalen startet 9F derfor med en 7-0-ledelse.

10A hentet fort inn ledelsen og tok styringen i kampen, men 9F nektet å gi seg. Etter at par tvilsomme dommeravgjørelser fra dommer Inge Fjeldheim, var stemningen i gymsalen elektrisk da kampen sto og vippet på stillingen 39-39. Da 9F banket inn 40-39 sto jubelen i taket blant de mange som heiet på underdogen. Flere hundre elever var samlet i gymsalen for å få med seg finalen. Jubelen stilnet imidlertid fort da de skjønte at man måtte vinne med 2 poeng. 10A klarte å holde nervene i sjakk og kom sterkt tilbake. Dermed var det de som kunne juble sist og best. Sluttresultatet ble 42-40.

 

Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s