Nyheter

Hvem er skolens beste FIFA-spiller?

Mange ungdommer er glad i å spille fotballspillet FIFA. Tidligere i høst ble FIFA17 lansert, og nå er det på tide å kåre skolens beste FIFA-spiller igjen.

Skrevet av: Sara Mukic

Fredag 18. november vil det bli ny FIFA-turnering på Håvåsen skole.  Målet med denne FIFA-turneringen er å samle inn penger til Liberia prosjektet, som vår forrige sak handlet om. Hensikten med dette er å få unge til å ha det gøy mens de er sosiale, og samtidig spiller FIFA. Den som vinner turneringen, eller kommer på andre eller tredje plass får en premie. Om du er en av de som ikke er så glad i å spille på PlayStation er det ingenting å bekymre seg for, siden spillerommet med masse forskjellige spill vil bli åpent i pausene. Også vil det bli kiosk med masse god mat og drikke, bla. Pizza, chips og brus. Turneringen starter kl.15 og slutter når turneringen er ferdig. Husk å ta med godt humør!

Ps. Det er mulig å melde seg på fra 14:15 til 14:45 den 18.november, eller skrive seg opp på påmeldingsarket som ligger på opplysningstavlen i vestibylen.

Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s