Nyheter

Enkle skatetriks

Skating er ikke enkelt, spesielt når man skal trikse. Man må kunne holde balansen slik at man ikke detter av brettet eller mister kontrollen. Triksing er heller ikke lett, men det er noen triks de fleste kan lære seg fort som ikke er vanskelige. Så her er noen få eksempler og forklaringer på enkle skatetriks.

Skrevet av: Daniel Torgersen

1: «Roll over» er et riks som nesten alle som nettopp har begynt å skate kan klare. For å få dette trikset til så trenger du bare en fot på enten høyre eller venstre side av brettet. Så legger du vekt på foten som du har på brettet, dette vil få brettet til å rulle over på siden. Så neste steg er å bruke foten du nettopp brukte til å rulle brettet på siden med til å skubbe brettet opp igjen. Så tar du den andre foten oppå brettet. Når du blir bedre kan du utvikle det med og for eksempel gjøre det med fart, eller med begge føttene oppå brettet.

2: «Hippie jump» er sikkert det mest hørte om skatetrikset og helt garantert det enkleste også. Det eneste du trenger å gjøre er å stå på brettet med begge føttene, å så bare hopper du opp. Så har du gjort trikset. Det er et triks som er veldig gøy å utvikle videre, å være veldig kreativ kan også få det til å være gøy.

daniel

3: «Ollie» er et triks alle tror er vanskelig men er faktisk ikke så vanskelig. Du må bare lære deg å poppe tailen(baksiden av brettet) så hardt du kan ned i bakken samtidig som du drar framfoten oppover. Og samtidig som du gjør alt det så må du selv hoppe. Dette gjør at hele deg og brettet letter fra bakken. Du må bare huske å ha framfoten bak de øverste boltene før du drar foten opp. Ollie er trikset du må kunne for å klare alle triks som inneholder å poppe tailen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s