Nyheter

Maks to prøver per uke

Før så var det vanlig at vi får opptil tre prøver i uken. Da var det mye stress, også mange brukte helgene sine på å øve til prøvene.

Skrevet av: Amila Babjic

Etter sommerferien så fikk vi her på Håvåsen en ny lov, og regelen er sånn at man kan ha minst to prøver i uken. Jeg synes selv at to prøver i uken er greit nok. Jeg tror at alle kan klare seg med to prøver i uken, for det er ikke så mye.

Jeg synes det var bra at vi har denne regelen, fordi da kan elevene slippe å øve i helgene og de slipper å stresse seg så mye.

Jeg pleier å bruke noen ganger helgene på å øve, og jeg synes det er greit, men det er ikke alle som synes det er greit å bruke helgene sine på å gjøre lekser. Det er fortsatt mye vurderinger og prøver men det er fordelt fint. For eksempel to prøver  en uke og to prøver neste uke. Jeg liker at det er sånt fordelt.

Jeg er glad for at denne regelen gjelder nå som jeg går i tiende klasse.

Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s