Nyheter

Høstens serieanbefalinger

Hva er vel bedre enn å bruke mørke høstkvelder på en god tv-serie. Det finnes enorme mengder serier å velge blant. Vi i Haaavis har gjort dere den tjenesten å anbefale fem serier du bør ta deg tid til.

Skrevet av: Håkon Møllerhaug Hansen

  1. Narcos

En fantastisk og mørk Netflix-serie som er basert på virkelige hendelser. Serien bygger på narkotikasmugleren Pablo Escobar som bygger opp et narco-imperium og kriminaletterforskerne Steve Murphy og Javier Pena skal få ham ned. Denne serien har en IMDb rating på 8,9 der over 136 000 personer har stemt. Denne avhengighetsskapende serien fikk også terningkast fem av VG.

 

  1. Luke Cage

Hvis du ikke allerede har sett Luke Cage så bør du. Luke Cage handler om tidligere fange Carl Lucas som ble eksperimentert på i fengselet han satt i. Eksperimentet går galt og en superhelt er født. Luke Cage får supersterk hud som ikke en gang en kule kan penetrere, etter dette tar han seg av mafiasjefene «cottonmouth» og «diamondback» som begge driver med organisert kriminalitet på høyt nivå. Netflix sin toppserie Luke Cage har en IMDb rating på 8,4 der over 16 000 personer har stemt. Denne serien anbefales sterkt!

 

  1. Life’s too short

Ulikt fra de to første seriene, så er denne serien en av de morsomste jeg har sett på lenge. Denne hysteriske serien er laget av komedielegenden Ricky Gervais og er en britisk sitcom/mockumentary som handler om Warwick Davis som er en kortvokst person som jobber som skuespiller/«showbiz mann» samtidig som regnskapsføreren hans tuller til økonomien hans. Han får stor gjeld å er villig til å gjøre alt for å få penger! Serien har en IMDb rating på 7,5 der over 11 000 mennesker har stemt.

 

  1. The Walking Dead

Om du liker zombier eller ikke. The Walking Dead er fantastisk. Denne spenningsfulle serien er skapt av Robert Kirkman er avhengighetskapende. Med sesong syv premieren den 22. oktober er nå tiden å begynne på den. Denne serien handler om Rick Grimes og gruppen hans som prøver å overleve i en zombie-apokalypse. Denne serien har alt. Spenning, drama, skrekk, action osv. Denne serien anbefales på det sterkeste. Med en IMBd rating på 8,6 og en terningkast 5 av VG så ser jeg ikke en grunn til å ikke begynne å se på den med en gang.

 

  1. Marvel’s Daredevil

Den tredje Netflix-produserte serien og den andre Marvel serien på denne lista. Marvel’s Daredevil er en utrolig serie med noen av de beste kampscenene noen gang sett. Den handler om den blinde advokaten Matt Murdock som en vigilante med supersanser om natta. Med sine superkrefter går han etter mafiabossen Kingpin, også kalt Wilson Fisk som styrer halve New York. Uten syn og med et korrupt politi er dette en helt utrolig spennende serie som får deg hekta de første fem minuttene. Med en IMBd rating på 8,8 med over 223 000 mennesker som har stemt kan det ikke gå galt. Serien anbefales på det sterkeste!!!

 

 

Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s