Nyheter

Hekta på SKAM!

Er du en av de som holder deg oppdatert på den populære tv serien «SKAM»? Denne serien har vært populær siden de startet, men har nå tatt av med storm. Det er både ungdommer og voksne som følger med på serien, men er det virkelig sånn ungdomstida er i virkeligheten?

Saken er skrevet av Jeanett Steinsland.

Kort oppsummert handler serien hovedsakelig om en jentegjeng på fem. De går første året på videregående skole, og det er mye fokus på både festing og hooking, men også litt romanse. Til nå finnes det to sesonger, den ene sesongen er det Eva og hennes liv som står i fokus. Mens sesong to handler om Noora, om hennes liv og forhold til William. Det er hele tiden nye ting som oppstår som gjør serien spennende å følge med på.

Siden dette er en TV serie, så er det jo alltids litt overdriving når det kommer til egentlig alt. Selv om de er ungdommer og går på videregående, så er jeg ganske sikker på at de fleste tenåringsliv ikke er som de framstiller på TV-skjermen. Jeg mener, vi går jo på skolen, er med venner og går på fritidsaktiviteter på fritiden, selv om jeg er helt sikker på at mange fester også. Poenget er at, er jentene virkelig så opphengt i gutter, festing og «hooking» som de framstiller i serien? Og er det virkelig slik ungdomstiden er i virkeligheten? For å få mest mulig seere og for at det skal være spennende å følge med på, så må de jo finne opp ting som gjør det verdt å følge med på. Men sammenlignet med ditt eget ungdomsliv, kan du si at det mye som er likt?

Jeg personlig synes skam er en veldig kjekk og spennende serie, og jeg holder meg oppdatert hver eneste uke. Jeg er til og med så hekta at jeg oppdaterer nettsiden deres nesten hver dag. Jeg kan vel ikke være den eneste? Jeg hører mye snakk om Skam rundt meg, både fra venner, men også fra voksne som sier de følger med på serien. Hva er det egentlig som gjør at folk blir så opphengt i serien? Jeg personlig tror nok det er fordi skuespillerne selv er ungdommer og fordi det er mye som skjer rundt dem. Det er alltid noe nytt som skjer hver uke, enten om det er mellom Noora og William eller andre personer i serien. Det at NRK har valgt å skjerme skuespillerne fra intervjuer har også ført til at folk blir enda mer opptatt av de ulike karakterene. Skam vant nylig tre priser under Gullruten i Bergen.

Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s