Nyheter

10c til topps i volleyball

Våren 2016 kom elevrådet på Håvåsen med ideen om å ha en volleyballturnering på skolen.  Etter mange spennende og underholdende kamper, ble det fredag kåret en vinner. Ikke uventet ble det gjengen fra 10C som gikk til topps.

Skrevet av: Celine Dahle 

Kampene har foregått i stort sett alle storfriminutt de siste ukene, og fredag den 13. Mai var det endelig på tide med finale. Finalen sto mellom de to jevnt beste lagene gjennom kampene, altså 10C og 9A.

Finalen ble en spennende kamp og tilskuere fra hele skolen, både voksne og ungdommer heiet på hver sine lag. Begge lagene sto stålklare når kampen begynte, og vips var kampen i gang. Det var en jevn og fartsfylt kamp med mange lange ballvekslinger, men til slutt stakk de flinke guttene og jentene fra 10C av med seieren. Vi gratulerer.

Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s