Nyheter

FIFA-turnering på skolen

Håvåsen skole arrangerer FIFA – turnering den 20 mai.  Det koster 50kr for å være med, det skal også være salg av snop, energidrikker, pizza, brus og masse annet. Pengene går til Liberiaprosjektet som Håvåsen skole har holdt på med i snart 3 år. Måler er å samle inn 1 million kroner for å bygge skole i Liberia.

Skrevet av Emilia Pinar.

Dette skal foregå den 20.mai, klokken 15.00 i vestibylen og naturfagrommet. Dette blir en turnering der elevene spiller PlayStation spillet: FIFA mot hverandre. Det er ikke satt et spesielt tidspunkt for når turneringen tar slutt, det er opp til hvor lenge spillet tar. På slutten blir det utdelt premier til vinneren som er blant annet et gavekort.

For de som ikke vet hva FIFA er så er det et PlayStation spill som handler om fotball. Der får du navn på ekte lag og ekte spillere på laget, og kan spille som de fleste lagene i verden. FIFA spillene anses for å være en av verdens mest populære spill.

Du trenger ikke å være glad i fotball for å være med på dette. Det er for alle som ønsker å ha det kjekt med litt spill, pizza og brus, og bli kjent med nye elever på skolen. Du trenger heller ikke å være god til å spille,  for det kommer til å bli kjempegøy! Og husk: Det er verdt pengene, for det går til en veldig god sak!

 

.

Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s