Nyheter

De fem beste i Premier League

Premier League nærmer seg slutten og alt tyder på at Leicester tar en sensasjonell gullmedalje. Hvem hadde trodd det? Det er ikke bare Leicester-spillere som har imponert på balløya denne sesongen. Her kommer en liste over de fem vi i Haaavis mener har vært best.

Skrevet av. Adam Solheim

 

  1. Dele Alli

Den 20 år gamle unggutten fra England har spilt utrolig denne sesongen for å være bare 20 år. 8 mål og 9 assister er nok for å bevise at han passer godt inn i Tottenham. Han har også fått spilletid for landslaget der de tapte 2-1 over Nederland.

  1. Harry Kane

Spilt alle kampene for Tottenham og har scoret hele 24 mål for storklubben som betyr at han er toppscorer i Premier League denne sesongen. Spissen fra England er bare 22 år og spiller også på herrelandslaget i fotball.

  1. David De Gea

Den 25 årige spanjolen har gjort det fantastisk for storklubben Manchester United. Han har spilt 30 kamper denne sesongen og har klart og holdt målet sitt rent i 14 kamper. Dermed er han garantert den beste keeperen i Premier League så langt.

  1. Riyad Mahrez

Spilleren fra Leicester har gjort det ekstremt bra denne sesongen og 26 åringen har scoret hele 17 mål for «underdogene» denne sesongen. Ble også kåret til årets spiller i en avstemming blant de andre spillerne i Premier League denne sesongen.

  1. Jamie Vardy

Jamie Vardy, beistet fra England. Bare 22 år og har allerede etter 34 kamper for Leicester har han scoret 22 mål og fått 6 assister denne sesongen. Dette er en av grunnene til at Leicester ligger på 1. plass og kommer ganske sikkert til å ta gullet. Han har også fått spilletid for herrelandslaget: Han debuterte med scoring da England slo Tyskland 3-2.

Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s