Nyheter

Super supehelt-action

Onsdagen i påskeferien, 23 mars, kom superheltfilmen «Batman v Superman: Dawn of Justice» på kino. Zack Snyder er regissør og produsentene er Charles Roven og Deborah Snyder. I filmen møter du på Batman(Ben Affleck), Superman(Henry Cavill), så er Wonder Woman(Gal Gadot) og Lois Lane(Amy Adams) også med.

Skrevet av: Katrine Grønås Kongshavn

Hva filmen handler om ser vi egentlig i tittelen: to ganske store superhelter mot hverandre, Batman mot Superman. Det er action gjennom hele filmen, fra start til slutt. Den begynner med å vise et tilbakeblikk til når Bruce Wayne var en liten gutt, da han og foreldrene var ute på byen en kveld og foreldrene hans ble skutt. Etter det viser de tilbake til Superman filmen: «Man of steel», der de viser hva Bruce Wayne gjorde mens Superman kjempet mot skurken som prøvde å ødelegge jorda: General Zod. Noen laserstråler gjør slik at Wayne sitt firma raser ned og Alfred, butleren til Wayne som har passet på han hele livet dør, og det skaper grunnlaget til at Batman ønsker å ta Superman.

batman

 

Vi er vel egentlig alle enige at Superman kunne drept Batman med en gang hvis han ønsket det. Superman er jo da litt mer good guy, mens Batman er litt mer voldelig og menneskelig, og derfor skaper det mer spenning. I tillegg til at Superman er good guy, har han også en svakhet: kryptonitt, fordi planeten han kommer fra er laget av det. Batman utnytter derfor den sjansen, og lager en Batmandrakt av kryptonitt. De to timene og 31 minuttene blir derfor ganske spennende.

 Til kinoen gikk jeg med skyhøye forventninger, og filmen slo alle. Masse action, som er et «must» i en superhelt film. Det er mange forskjellige fortellinger i filmen, som hjelper seerne med å forstå hva som har skjedd. I tillegg er det litt romanse mellom Clark Kent(Superman) og Lois Lane. Det er action fra start til slutt.

Dette var en veldig bra film, og passer for alle som liker superhelter og actionfilmer. Det er en av de beste filmene jeg har sett. Den var helt fantastisk!

Hvis du liker action og superhelter, da utfordrer jeg deg til å se denne!

6

Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s