Nyheter

Humor og romvesen

 

Det er ikke bare de store filmselskapene i Hollywood som kan lage gode filmer.

Skrevet av: Kristian Ingebrigtsen

ACTION KOMEDIE

Lazer Team

Regi: Matt Hullum og Burnie Burns

USA: aldergrense: 13 år

Med: Burnie Burns, Gavin Free, Michael Jones og Colton Dunn

Lazer Team er en action komedie lagd av flere ferske regissørene som Burnie Burns og Matt Hullum som har jobbet for Roosterteeth siden starten. Lazer Team er en film som handler om fire idioter/tapere som havner i en posisjon i sammen der de finner en UFO som må krasjlande på Jorden. Ufoen inneholder fire deler av en drakt. En hjelm, skjold, gevær, og en fot. De er nødt til å samarbeide for og stoppe romvesenene som kommer for å ta tilbake superdrakten deres.

Jeg likte filmen veldig godt, siden jeg har fullt med på Roosterteeth siden 2010, du kan selvfølgelig like filmen selv om du ikke vet noe om den. Folk som Colton Dunn og Burnie Burns hjalp veldig med de komediske effektene, etter Colton sitt arbeid på Key and Peele, og Burnie sitt arbeid hos Roosterteeth. Jeg gir denne filmen terning kast 6. Grunnen for at jeg gir den terning kast 6 er fordi den er en film som ikke er laget av noen storprodusenter i Hollywood, istedenfor er den laget av to uprofesjonelle folk som ikke har jobbet med film før. Den har også masse komedie i seg som hjelper veldig masse med historien.

6

 

Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s