Nyheter

LørdagsLAN på Håvåsen

Lørdag 23. april er det klart for historiens første LAN på Håvåsen skole. Alle inntektene fra arrangementet går til «Håvåsen bygger skole i Liberia»-prosjektet.

Skrevet av: Fredrik Rogde og Emilia Pinar

Det er elevene ved valgfaget «Innsats for andre» (9.klasse) som står som medarrangører av LAN-arrangementet. Det går av stabelen lørdag 23. april i vestibylen på Håvåsen skole. Arrangementet er kun for elever ved Håvåsen skole.Dette er ikke et LAN som er forbeholdt de meg gigantiske PC-er, men et arrangement for alle som liker å «game», og som har lyst til å tilbringe en lørdag i hyggelig selskap med spillinteresserte medelever på skolen.

Annelin Hovda, Johanne Rokstad og Ina Gräfe har god kontroll på hvordan denne lørdagen blir.

– Arrangementet starter klokken 0900 lørdag morgen og avsluttes ved midnatt. Det er plass til 50-75 elever i vestibylen på skolen, og det vil bli solgt billetter i midttimen hver dag frem til arrangementet, eller frem til det blir utsolgt.

– Hvor mye koster det å være med?

– Det koster 250 kroner å være med, men hvis du vil sikre deg en fast plass (pult) så koster det 300 kroner. De som selger billetter har et kart over de plassene du kan velge blant.

Det vil også bli arrangert en del konkurranser i løpet av dagen, og de som for eksempel vil komme innom og være med på FIFA-turnering, betaler 50 kroner for det. De som har betalt for å være med på hele arrangementet, betaler ikke noe ekstra for å være med på de ulike konkurransene. Elevene fra Innsats for andre har allerede fått på plass premier til de ulike konkurransene. Premier fra blant annet McDonalds og Pizzabakeren. En rekke lærere har allerede lovet å være med på de ulike konkurransene.

LAN

Jentene kan også fortelle at det blir en innholdsrik denne lørdagen der de fremmøtte kan kjøpe pizza, brus, energidrikk, chips osv. Alle inntektene fra kiosksalget går selvsagt også til Liberia-prosjektet.

En rekke lærere fra Håvåsen kommer til å være på plass som vakter gjennom hele dagen og kvelden. Arrangementet er rusfritt.

PS! Vær rask med å sikre deg billett, for her kan det bli utsolgt ganske kjapt.

 

FAKTA: 

  • Håvåsen bygger skole i Liberia-prosjektet skal i samarbeid med Plan Norge samle inn en million kroner i løpet av en fireårsperiode.
  • Skolen er nå inne i sitt tredje innsamlingsår.
  • Som en del av prosjektet har skolen hatt markedsdag i juni 2014 og 2015, omvendt julekalender i 2014 og 2015, og en rekke andre arrangementer.

 

 

Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s