Nyheter

Flere barneklassikere i ny drakt

Da du var liten oppdaget du kanskje Disney-filmene. Mange jenter så uendelig mange filmer med forskjellige prinsesser danse rundt på ball med drømmeprinsen, kanskje noen av guttene så på det også. Alle hadde en favoritt Disney-film, enten det var om en elefant med gigantiske ører, en jente som fløy til drømmeland eller om det var om en av prinsessene.

Skrevet av: Amalie Kristin Nødset

De siste årene har Disney valgt enda en retning, de lager noen av filmene på nytt, men i en mer virkelig variant. Men denne gangen, vil de tiltrekke seg også voksne seere. Du har kanskje sett eller hørt om de nye versjonene av Maleficent, Cinderella og Alice in Wonderland? Filmene var en så stor suksess, at Disney har sikkert en rekke med andre film ideer på lager. Og ja, det har de. Her er noen få;

Mulan

Mulan var hovedrollen i 1998 filmen «Mulan». Hun var en jente fra Kina som forkledde seg som en mann, for å ta plassen til faren sin i krigen. Filmen fikk gode resultater, som gjorde at «Mulan 2» kom ut i 2005. Det er ikke bestemt noen skuespillere enda for den nye versjonen av Mulan, men Disney har kjøpt skriptet til et skriveteam, og planlegger filmen.

Skjønnheten og Udyret

Skjønnheten og Udyret, storfilmen fra 1991, handlet om hovedrollen Belle, en jente som byttet plass med faren hennes til fange som ble holdt av Udyret, som hun etter hvert forelsket seg i. Det er planlagt at filmen skal komme neste år, og rollene er allerede bestemt. Emma Watson, kjent som Hermione fra Harry Potter filmserien, skal spille Belle, mens Dan Stevens skal spille Udyret.

Den lille havfruen

Vi har vel alle hørt om eller sett filmen om havfruen Ariel, sant? Denne filmen skal Disney faktisk IKKE produsere. Men det er fordi at den nye filmen skal være basert på Hans Christian Andersens versjon av historien. Hovedrollen, Ariel, skal bli spilt av Chloe Grace Moretz. Og Chloe har bestemt seg at hun skal holde håret blondt utover hele filmen, og ikke rødt, slikt som rollen egentlig skal ha.

 

 

 

Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s