Nyheter

Fet film om «farlig» musikk

STRAIGHT OUTTA  COMPTON

14. AUGUST 2015

USA, ALDERSGRENSE 15

REGISØR: F. GARY GARY

Straight Outta Compton er en film basert på en sann historie der 5 unge menn forteller om sine erfaringer om å vokse opp i en av den farligste byen i California som heter Compton, og de lagde sanger om det. Disse 5 unge mennene blir kallet for Ice Cube, Eazy E, DR.Dre, MC ren og DJ Yella og de lagde et band som heter N.W.A (N*GGAS WITH ATTITUDE). Disse sangene lagde opprør mot myndigheten, fordi myndigheten ble fornærmet av N.W.A. De ga en eksplosiv stemme til et taust folk. Etter meteorlignende stige og falle av N.W.A, forteller Straight Outta Compton den forbløffede historien om hvordan disse unge mennene revolusjonerte musikk og pop kultur for alltid i det øyeblikket de fortalte verden sannheten om livet i panseret og antent kulturell krig.

Jeg synes at denne filmen var veldig bra, fordi de viste godt hvordan livet deres var når de levde i på 80-tallet. Og de har også brukt ganske lang tid på å lage denne filmen, siden denne filmen varer jo over 2 timer. De viser godt hvordan de lagde musikken og farlige ting som skjedde med dem. Og jeg synes det var bra at de viste de triste historiene og om dem. Og jeg anbefaler alle over 15 år om å se denne filmen.

terning 5

Skrevet av: Armen Ramadani

Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s