Nyheter

Bronsejenter

 

Håvåsen har god tradisjon for å gjøre det bra i skolemesterskapet i håndball. I år var det jentene som avsluttet en innholdsrik kampdag med bronse og et smil om munnen.

Skrevet av: Hanne Jacobsen Skistad og Marie Levik Steinsvåg

Haaavis var selvsagt på plass i Sysco Arena før å følge skolelagene. Vi ble vitne til mange spennende, jevne og tunge kamper.

JENTELAGET:

håndball

Ane Dunkley-keeper

Thea Dalen- keeper

Ingrid Meland

Ida Styve

Emilie Myklebust

Anne Gaard Isaksen

Helle Oddenes Styve

Hanne Nesheim Kristiansen

Elise Valvatne Sandvik

Sandra Torgersen

Tiril Alvseike

 

GUTTELAGET

Fredrik Bisgaard Herløe- keeper

Martin Huke- keeper

Daniel Kabrè

Jakob Alsos

Simon Alvsaker

Øystein Nesse

Erik Gloppen

Mikal Gjerde

Brage Eliassen

Joshua Jacobo

Mabira Japhet

Øystein Søndenå

 

 

08.40 HÅVÅSEN G VS. VORMEDAL G 9-7

Håvåsen scorer første målet. Etter 4 minutt er er stillingen 3-1 til Håvåsen. Fredrik Bisgaard Herløe og Martin Huke er guttelagets keepere, og imponerer stadig. Kampen ender 9-7, og Håvåsenguttene vinner.

09.40 HÅVÅSEN G VS. ÅKRA G 4-8

Håvåsen er på allerede fra første minutt, men Åkra er harde motstandere. Stillinger forblir jevn, men Åkra har overtaket de siste 6 minuttene og vinner kampen. Den endelige stillingen blir 4-8.

12.45 HÅVÅSEN G VS. BØ G- VINN ELLER FORSVINN

Kampens første mål scores av Bø. Daniel Kabrè scorer lagets første mål og sørger for at stillingen blir 1-1. Åkra spiller bra og tar Håvåsen igjen. Håvåsenguttene taper og spiller sin siste kamp for denne gang.

 

 

08.40  HÅVÅSEN J VS. HAUGE J 8-8

Håvåsens jentelag startet dagen med Hauge som første motstanderlag, hvor Håvåsen lå i ledelsen med 3 mål de første minuttene. Hauge tar innpå, og kampen ender uavgjort med 8-8 mellom Hauge og Håvåsen.

09.40 HÅVÅSEN J VS. ÅKRA J 3-10

Åkra er på fra første minutt og holder på ledelsen gjennom hele kampen. Etter 5 minutt leder Åkra med 3 mål. Håvåsenjentene står på men har ikke nok å gi for å ta overtaket. Åkra stikker av med en overlegen seier, med stillingen 3-10.

10.40 HÅVÅSEN J VS. STANGELAND J 6-5

Etter kun to minutter har både Stangeland og Håvåsen sikret seg ett mål hver. Stangeland leder med ett mål etter få minutter, Sandra Torgersen redder laget inn med mål på straffe. Håvåsen tar overtaket etter hvert, og lagets solide keeper, Ane Dunkley, fortsetter å prestere. Etter en svært jevn kamp står jentene fra Håvåsen igjen med seieren. Kampen ender 6-5.

13.20 HÅVÅSEN J VS. SKÅREDALEN J 12-3

Håvåsen spiller ball og scorer mål etter mål. Stillingen ligger på 7-3 til Håvåsenjentene etter 10 minutter. De siste 8 minuttene av kampen består av flere mål fra Håvåsen, og ender med 12-3 seier til jentene fra Håvåsen skole.

 

 13.40 HÅVÅSEN J VS. HARALDSVANG-BRONSEFINALE J 14-13

Kampen om å kapre tredjeplassen var et faktum. Motstanderlaget som var jentene fra Haraldsvang skole ga  Håvåsen en svært tung og jevn kamp. Etter allerede 9 minutter var stillingen 4-4. Haraldsvang var i hælene på Håvåsen gjennom hele kampen, og reddet seg inn med mål etter mål etter hvert som vi scoret. Kampen endte med 10-10, og fem ekstarminutter ble lagt til. Den lille ekstraomgangen endte med 11-11. Det helle skulle avgjøres under straffekonk, hvor lagets solide keeper Ane Dunkley skulle redde laget inn til seier sammen med Hanne N. Kristiansen, Elise Sandvik, Helle Oddenes Styve, Anne Gaard Isaksen, Ida Styve og Sandra Torgersen som skulle ta straffene for laget vårt. Etter få stressende minutter står Håvåsen igjen med seier og bronse. Kampen endte 14-13.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s