Nyheter

Nesten perfekt Tarantino

ACTION

«The Hateful Eight»

terning 5

USA, Aldersgrense: 13 år

Regi: Quentin Tarantino

Med: Samuel L. Jackson, Mark Russel, Jennifer Jason Leigh

 

The Hateful Eight er den åttende filmen til Quentin Tarantino, mannnen som står bak storfilmer som blant annet Pulp Fiction, Kill Bill-serien, Inglorious Basterds og Django. Hans ferskeste film handler om Major Marquis Warren (Samuel L Jackson)som er en hodejeger på vei til byen Wyoming med tre folk som han hadde jaktet ned. Warren møter på John Ruth (Mark Russel) som har med seg en fange, Daisy Domergue (Jennifer Jason Leigh),  verdt 10 000 dollar.De blir nødt til å sove på en plass begrunn fordi en storm er på vei. De finner en hytte som de overnatter på med fem andre folk, og det går ikke så bra når de senere finner ut at de som de skulle tilbringe natten med, jobber med Daisy.

Jeg synes filmen var er veldig spennende, de brukte veldig godt de skuespillerne de hadde. De klarte også veldig godt å bygge opp spenningen i filmen slik at det ble veldig dramatisk mot slutten. Musikken spiller som vanlig en sentral rolle i en Tarantino-film, og preger stemningen på en fin måte. En del av de tingene Tarantino har lagt inn for å få inn komiske elementer, trekker litt ned etter min mening. Ellers var filmen perfekt.

Anmeldt av: Kristian Ingebrigtsen

 

Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s