Nyheter

Barnslig action

ACTION

«Deadpool»

terning

USA, Aldergrense: 15 år

Regi: Tim Miller

Med: Ryan Reynolds

 

 

Deadpool (Ryan Reynolds) forteller historien om hvordan han ble utsatt for et eksperiment pga kreft, og eksperimentet gir han helbredende krefter, som gjør han til Deadpool. Med sine nye krefter og en mørk, vridd sans for humor, jakter Deadpool ned mannen som nesten ødela livet hans.

Min mening om denne filmen er veldig sterke i forhold til mange andres meninger. Jeg synes filmen var for barnslig til min humor, selv om filmen har 15 års aldersgrense (18 år i Amerika) og at filmen gjekk veldig raskt igjennom historien. De fikk heller nesten ikke med noe fra tegneserien, som var veldig skuffende for superfansen. Filmen manglet masse av tingene som var visst i traileren og i previewene. Ellers var det masse unødvendige scener som ikke hjalp filmen i fremover på noen måte. Filmen var også alt for barnslig med masse vold. Det som er ganske bra med filmen er hvor mye av en klisje hovedpersonen er. Ikke bruk pengene dine på å se denne!

Anmeldt av: Kristian Ingebrigtsen

Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s