Nyheter

Barnefilm som alle kan le av

Komedie

«ALVIN OG GJENGEN: I FARTA»

USA, Aldergrense: 15 år

5

Regi: Walt Becker

Med: Josh Green, Jason Lee, Bella Thorne, Tony Hale

 

Alvin, Simon og Theodor er tilbake. Faren deres, Dave, har nå fått ny kjæreste og ekornene tror at Dave skal dumpe dem. Dave har planer om å fri til kjæresten, og ekornene har tre dager på seg for å forhindre frieriet, og hindre at de får en forferdelig storebror.

Jeg syntes filmen var en grei film for barn og unge som har sett de andre Alvin og Gjengen-filmene i serien. Filmen har mange morsomme øyeblikk, selv for meg. Filmen er en godt produsert film med folk som Janice Karman og Ross Bagdasarian som jobbet på manuset. De hadde også komikeren Tony Hale med som hjalp masse med den komiske effekten. Dette er en bra film og ta med ungene dine på, selv voksne personer kan le av de morsomme vitsene som blir brukt i filmen.

Anmeldt av. Kristian Ingebrigsten

Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s