Nyheter

Haaavis spår eliteserien 2016

Fredag 11. mars sparkes årets eliteserie i gang. Da tar Aalesund i mot Stabæk på hjemmebane. Det har blitt sagt av mange at 2016-sesongen kommer til å bli stor. Små lag har gjort store endringer og resultatene fra treningskampene har vært interessante. I år blir det kanskje FKH på pallen igjen?

Vi i haa-avis har som tidligere år laget et tabelltips, og kjører også en leserkonkurranse. Send inn ditt tips og du kan vinne tre sjokoladeplater når sesongen er over.

Slik ser vårt tips ut:

 1. Rosenborg
 2. Molde
 3. Odd
 4. Strømsgodset
 5. FK Haugesund
 6. Viking
 7. Stabæk
 8. Vålerenga
 9. Tromsø
 10. Aalesund
 11. Sarpsborg 08
 12. Sogndal
 13. Brann
 14. Bodø/Glimt
 15. Start
 16. Lillestrøm

 

Førsteplassen er ganske grei, Rosenborg er fortsatt i form, og selv om de har mistet sentrale spillere fra fjorårssesongen, tipper vi at de forsvarer tittelen. Molde, med Ole Gunnar Solskjær tilbake i sjefsstolen, kommer til å puste dem tett i nakken.

Den største overraskelsen vi tror kommer til å skje i eliteserien er at FKH kjemper seg opp til en 5 plass – rett foran Viking. FKH har gjort store utskiftinger i stallen, og treningskampene har vist at de kan bli et vanskelig lag å score mot. Hvis det løsner fremover på banen, kan det bli riktig så hyggelig.

Brann kommer på en 13 plass fordi de nettopp har kommet opp i eliteserien og trenger tid til å komme i form. Lillestrøm kommer på siste plass i tabelltipset siden vi tror de kommer til å gå på en smell og at kanarifuglene reiser tilbake til 1. divisjon.

Hva mener du? Send ditt tips til: haaavis@gmail.com

 

 

 

Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s