Nyheter

Storfilmene står i kø i 2016

2016 blir et kjempe bra filmår, og det kommer mange bra filmer på kino i mange forskjellige sjangere. Her er de største filmene som kommer i år.

Skrevet av: Katrine Grønås Kongshavn

kino

DEADPOOL

Deadpool forteller historien om tidligere Special Forces, som ble slått av en leiesoldat: Wade Wilson. Wilson ble utsatt for et eksperiment pga kreft, og eksperimentet gir han helbredende krefter, som gjør han til Deadpool. Med sine nye krefter og en mørk, vridd sans for humor, jakter Deadpool ned mannen som nesten ødela livet hans.

Kommer på Edda kino 12 februar.

 

ALVIN OG GJENGEN: I FARTA

Alvin, Simon og Theodor er tilbake. Faren deres, Dave, har nå fått ny kjæreste og ekkornene tror at Dave skal dumpe dem. Dave har planer om å fri til kjæresten, og ekornene har tre dager på seg for å forhindre frieriet, og hindre at de får en forferdelig storebror.

Kommer på Edda kino 19 februar.

 

THE 5TH WAVE

The 5th wave handler om 16-åringen, Cassie Sullivan og hennes familie. Jorda blir invadert av «De andre», som de blir kalt, og jorda rammes av 4 bølger. «De andre» ønsker å utrydde menneskene. Senere blir Cassie skilt fra sin lillebror, som er blitt tatt av hæren for omsorg og beskyttelse. Sammen med Ben Parish, Cassie´s forelskelse før bølgene, prøver de å redde lillebroren hennes, og «De andre» er klare for å gi jorda den femte bølgen. En film som er lignende denne er «2012» og «Bølgen». Denne kommer på Edda Kino 4 mars.

 

THE HUNTSMAN: WINTER´S WAR

Eric Huntsman, som tidligere har hjulpet Snehvit med å bekjempe Ravenna(Den onde dronningen) er tilbake i en ny film. Søsteren til Ravenna, Freya, har evner til å fryse fiender. Hun har tilbrakt tiår i et vinterlig palass for å oppdra dødelige jegere – inkludert Eric Huntsman og kriger Sara. Når Ravenna dør(som skjer i forrige film), bringer Freya det magiske speilet hjem til seg selv. Plutselig står Ravenna opp igjen fra de døde, og de to søstrene forbereder seg til å erobre landet. Eric Huntsman og hans kjæreste, Sara, blir satt ut for å stoppe dem.

Kommer på kino 8 april

 

JUNGLE BOOK

Mowgli er en gutt som ble oppdratt av ulvene Raksha og Akela ute i jungelen. Når tigeren Shere Khan truer Mowgli´s liv, forlater han hjemmet sitt. Han treffer den svarte panteren og bjørnen Baloo, og sammen med dem legger de ut på en reise. Underveis møter Mowgli skapninger i jungelen, som han ikke har noen spesielle interesser for, inkludert slangen Kaa og Kong Louie.

Kommer på kino 15 april.

 

CAPTAIN AMERICA: CIVIL WAR

Hendelsene etter Age of Ultron(2 film av The Avengers), har satt et avtrykk på verden. Regjeringene i verden passerer en handling for å ordne alle overmenneskelige aktiviteter. Dette lager uenighet blant Avengers, som forårsaker at Captain America og Iron Man blir skilt, og havner i kamp.

Kommer på kino 29 april.

 

ALICE IN WONDERLAND: THROUGH THE LOOKING GLASS

Alice Kingsleigh har brukt de siste årene på å følge hennes fars fotspor med å seile over de syv hav. Da hun er tilbake i London, finner hun et magisk speil og returnerer til Wonderland. Hun merker at ting går dårlig med hattemakeren, som er sintere enn vanlig. Alice starter et kappløp mot tiden, og legger ut på et tidsreisende eventyr.

Kommer på kino 27 mai.

 

THE LEGEND OF TARZAN

For et år siden forlot den kjente Tarzan jungelen i Afrika for å leve livet i London som John Clayton III, Lord Greystoke, sammen med sin kone Jane Porter. Han har nå blitt invitert til Kongo, for å jobbe for Parliamentet, uten at han vet han blir lurt inn i et dødelig spill av grådighet og hevn, styrt av den uhederlige, Belgiske kapteinen: Léon Rom.

Kommer på kino 8 juli

 

ISTID 5

Scrat(istid ekornet) har kommet seg opp i verdensrommet, og er fortsatt etter nøtten. Oppe i verdensrommet klarer ekornet å lage problemer, og han starter en rekke av reaksjoner som truer mamutten Manny, tigeren Diego, dovendyret Sid og resten av flokken. Dette fører til at de må forlate hjemmene deres, og flykte. På flykten deres finner de et sted som ledes av en ånd, Shangri Llama.

Kommer på kino 15 juli.

 

GHOSTBUSTERS 3

Erin og Abby er noen forfattere som skriver en bok, og der påstår de at spøkelser er ekte. Erin får jobb på Columbia University, der hennes bok dukker opp igjen, og hun blir gjort så mye narr av at hun forlater akademiet. Erin og Abby gjenforenes med spøkelser, når spøkelsene invaderer Manhattan. Da er det opp til Erin og Abby´s team til å redde verden.

Kommer på kino 22 juli.

Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s