Nyheter

Mange ulike nyttårsforsett

2016 er startet, og et helt år ligger framfor oss. Noen elever og lærere har laget noen mål eller plan for det nye året, nyttårsforsett. Disse planene kan være å bli flinkere til noe, og den største utfordringen med nyttårsforsetter er å holde de gående hele året.

Skrevet av: Katrine Grønås Kongshavn og Kristian Ingebrigtsen

Jonas Johannes og Harald Filip Stumo i 8c hadde litt forskjellig nyttårsforsett. Jonas ønsket å få bedre karakterer mens Harald ville bli flinkere til å gjøre leksene. Jonas var den eneste av dem som hadde ett nyttårsforsett i 2015, og det var å bli flinkere til å gjøre leksene som han klarte. Både Jonas og Harald tror de klarer å fullføre nyttårsforsettet sitt i år.

Noen av elevene som har planlagt nyttårsforsetter for året er Daniel Kabré og Amalie Høyland-Nielsen.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Daniel sin plan for dette året er at han skal trene mer, også ønsker han å bli bedre med skolearbeid og lekser. -Jeg tror jeg klarer å trene mer men jeg har ikke troen på å fullføre mitt nyttårsforsett som har med lekser å gjøre, sier Daniel.

-Mine nyttårsforsetter er også å trene mer også skal jeg prioritere lekser før alt annet. Jeg håper at jeg klarer å fullføre de, sier Amalie.

Så spurte vi en som gikk i tiende klasse, Emine Avdijaj. Hennes nyttårsforsett var å spise sunnere og leve bedre, men Emine hadde lite tro på at hun vil klare å fullføre det målet

Vi var også veldig nysgjerrige på hvilke nyttårsforsetter lærerne på Håvåsen har, og det var bare en måte å finne ut det på.

-Mitt nyttårsforsett dette året er å ikke ha noen, ler Elisabeth Aursland. Hun har veldig troen på at hun klarer å fullføre det nyttårsforsettet. Målet hun hadde for fjoråret var å trene mer, og Elisabeth fullførte det målet!

En annen lærer som har nyttårsforsett er Trine Sørbø. I fjor hadde hun målet om å trene mer, og hun har det samme i år. Hun klarte å holde nyttårsforsettet i begynnelsen av fjoråret, men etterhvert begynte det å dabba av. Derfor har hun det samme målet for i år.

-Jeg vil prøve å være mindre på mobilen, og jeg vil også prøve å ikke reise så mye med jobben for jeg ønsker å være mer hjemme med min 3 år gamle sønn, sier Jarle Strømsvold. Dette tror Jarle han kan klare og fullføre.

Den eneste vi spurte som ikke har et nyttårsforsett er Leif Handå.

-Jeg har ikke og har aldri hatt noen nyttårsforsetter, fordi jeg vet at jeg hadde brutt de med en eneste gang, sier han.

Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s