Nyheter

Ungdommenes ønskeliste

Nå er det ikke lenge før julen kommer, og mange gleder seg til juleferie og fri. Selv om det å være med familien er en stor del av julen, er gaver noe de aller fleste gleder seg veldig til, men hva ønsker de seg? Det er ingen tvil om at ønskelistene har blitt større og dyrere enn før. Vi har spurt elever fra forskjellige trinn på Håvåsen om hva de ønsker seg aller mest til jul.

 

Skrevet av: Hedda Erga Nordnes

  1. Classywalk er den tingen flertallet av elevene ønsker seg mest. Det er en selvbalanserende scooter uten håndtak, der du styrer ved å legge vekt fram, bak, høyre eller venstre. Denne nye scooteren koster opp til 6000kr, og er den tingen som går oftest igjen både blant gutter og jenter.

 

  1. På andre plass er det datamaskinen MacBook pro fra Apple. Ingen av guttene som haaavis snakket med ønsket seg dette, men blant jentene var dette veldig populært. Denne dataen koster fra 15 000kr til 20 000kr, det kommer an på hvilke størrelse og hvor mye lagringsplass du velger.

 

  1. På tredje plass for både gutter og jenter er den nye iPhone6s fra Apple som ble utgitt tidligere i år. Den finnes i to størrelser og fire forskjellige farger: sølv, stellagrå, gull og rosegull. Iphone 6s pluss som er den største modellen koster fra 8 490kr til 10 690kr, og iphone 6s koster fra 7 390kr til 9 590kr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s