Nyheter

Hva gjør elevene på julaften?

Nå nærmer det seg jul og mange er i full gang med juleforberedelser. Mange gleder seg til juleferie, god mat og tid med familien. Alle feirer jul forskjellig og jeg bestemte meg for å finne ut hvordan elevene på Håvåsen feirer julaften.

Skrevet av: Amalie Baustad Hardeland

 

Yordanos Jeg åpner kalenderen min og spiser julefrokost. For å få tiden til å gå litt fortere leser jeg bøker, går tur og rydder rommet mitt. På kvelden ser jeg på TV og koser meg med familie venner, sier Yordanos.

 

 

maikenNår jeg står opp tar jeg på meg julepysjen min og spiser julefrokost. Vi pleier å se på reisen til julestjernen og de tre nøttene til Askepott. Midt i dagen spiser vi en god julelunsj, da har vi rundstykker med laks og eggerøre. På kvelden går vi rundt juletreet og synger julesanger. Vi spiser grøt med mandel i og åpner presanger, sier Maiken Kjellesvik Skjørholm.

 

 

 

simonVi ser på reisen til julestjernen. Til lunsj spiser vi riskrem med mandel i. Så møter vi familien og går i kirken. På kvelden spiser vi pinnekjøtt og åpner gaver, sier Simon Bjørheim.

 

 

WiktoriaVi pleier å bake pepperkaker, spille spill og gå ut på restaurant med familien, sier Wiktoria Poczepko.

Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s