Nyheter

Snart klart for juleshow

Julen nærmer seg med stormskritt, og elever på Håvåsen er i gang med å forberede nok et juleshow.

Skrevet av: Hanne Jacobsen Skistad

16. og 17. desember blir det show og god stemning  på Håvåsen skole. Skolens årlige juleshow skal fremføres for både elever, lærer og foreldre. Showet byr på mange forskjellige opptredener med musikk, dans og sang. I tillegg skal sal og scene-gruppa fremføre et nummer fra en forestilling som fortsatt er i prosess, som går under navnet Håvåsen fengsel.

Håvåsens elever er velkommen på torsdag 17. desember i gymsalen. Mens på onsdagen får vi gjester fra andre skoler som kommer for å se på, det vil også bli mulighet for foreldre og foresatte å få sett oppvisningen torsdag 17. desember på ettermiddagen. For familie må det kjøpes billetter for inngang, hvor pengene går videre til Liberiaprosjektet som skolen støtter.

 

 

 

 

Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s