Nyheter

Filmhøydepunkter i 2015

Året 2015 har vært et veldig bra år for filmindustrien. Det har kommet ut en del nye filmer. Her er noen av de gode filmene som har kommet ut i år.

Skrevet av: Kristian Ingebrigtsen

5) Ant Man

Armert med en superdrakt med forbløffende krefter, krefter som kan gjøre han mindre og sterkere på samme tid må innbruddstyv Scott Lang finne sin indre helt for og hjelpe mentoren sin doktor Hank Pym med å gjøre det største ranet i historien hvor de må stjele en bombe for og redde verden.

4) Maze Runner: Illdprøven

Dette er den andre filmen i Maze Runner-serien. Også denne gangen møter vi Thomas, Mihno og Teresa som etter å ha rømt fra labyrinten ser at det er en lang vei foran dem som er fylt med hindringer.

3) Mad Max: Fury road

Dette er den fjerde filmen i Mad Max-serie. Første gang vi ble kjent med dette universet var i 1979. Denne gangen handler det om en kvinne (Imperator Furosia) som gjør opprør mot en tyransk leder i et apokalyptisk Australia i søk for hennes hjemland.

2) Innsiden ut

I denne animasjonsfilmen møter vi unge Riley er sint siden hun måtte forlate livet fra vesten og flytte til San Francisco. Riley er både sint, glad, redd og trist og filmen følger noen av konfliktene rundt det å finne seg til rette på en ny skole, i en ny by, i et nytt hus. Filmen passer best for barn og unge voksne.

1) Jurassic World

For fjerde gang går turen til dinosaurene i Jurassic Park. En ny fornøyelsespark er bygd på den originale plassen der den første parken var. Alt sammen går helt fint, men de har lyst til å gjøre den bedre. Så derfor lager de et eget genetisk dinosaur, men dinosauren klarer å rømme fra buret sitt. Da må alle sammen samarbeide for å ta dinosauren.

Og om noen uker kommer den mest etterlengtede filmen i 2015 – Star Wars…

Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s