Nyheter

Stopp tortur

Viste du at flere tusen mennesker blir utsatt for tortur? I dag sitter blant annet Ali Aarrass i fengsel for å ha blitt anklaget for terrorisme. Myndighetene hadde ingen bevis mot han, så de torturerte ham. De slo ham under fotsålene, ga ham elektrisk støt i testiklene og hengte han opp etter håndleddene i lengre perioder, helt til han skrev under på at han hadde utført terrorisme.

amnesty

Er dette greit? At en helt uskyldig mann skal bli satt i fengsel i 12 år? Ali Aarrass har vært på sultestreik siden 25. august 2015, han har også blitt slått og sparket i cellen når han har vært så syk at han ikke kunne stå. De fleste som bor i Norge sitter og er helt ubevisste om alt det fæle som skjer ute i verden i dag, deriblant historien til Ali Aarrass.

Vi er tre jenter fra Håvåsen skole og skal jobbe for Ali Aarrass og mot tortur. Hvis du bryr deg skriv din underskrift for å hjelpe Ali og for å vise at du syns tortur ute i verden skal stoppes.

Signer Alis sak her: http://www.amnesty.no/aksjon/torturoverlever-mishandlet-i-fengsel

amnestys sider for stop tortur her: http://www.amnesty.no/stopptortur?gclid=CKSUutOR5cgCFYILcwod0pYKvg

Saken er skrevet av Ina Gräfe, Johanne Rokstad og Annelin O. Hovda. De tre er elever ved valgfaget «innsats for andre» på Håvåsen skole.

Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s