Nyheter

Haaavis spår Premier League

Premier League er allerede godt i gang, og etter 10 kamper har noen lag begynt å seile fra i toppen, mens andre sliter i bunnen. Vi har satt opp noen tips til hvordan vi tror tabellen blir seende ut når sesongen er ferdigspilt.

Skrevet av Torben Brandt og Adam Solheim

pl

Adam sitt tabelltips:

 1. Manchester City
 2. Manchester United
 3. Arsenal
 4. Tottenham
 5. Chelsea
 6. Liverpool
 7. Everton
 8. Crystal Palace
 9. West Ham
 10. Southampton
 11. Swansea
 12. Leicester
 13. Aston Villa
 14. Stoke
 15. Norwich
 16. West Bromwich Albion
 17. Norwich
 18. Bournemouth
 19. Sunderland
 20. Newcastle

Adam sin kommentar om tabelltipset sitt:

Jeg synes den tabellen jeg lagde virker realistisk. Chelsea er på en femteplass hos meg fordi de ligger så langt ned på tabellen og de klarer ikke å nå toppen sånn som de gjorde i fjor. Chelsea kommer seg på en femteplass siden jeg tror de kommer til å få en suksess nå i vinter. United ligger på en 2 plass hos meg siden jeg tror det kommer til å bli kamp om førsteplassen mellom byrivalene. Jeg tror Manchester United kommer til å få en suksess i vinter også fordi kampene deres fremover er ikke de vanskeligste.

Torben sitt tabelltips:

 1. Manchester City
 2. Manchester United
 3. Arsenal
 4. Chelsea
 5. Liverpool
 6. Tottenham
 7. Everton
 8. West Ham
 9. Southampton
 10. Crystal Palace
 11. Swansea
 12. Leicester
 13. Stoke
 14. West Bromwich Albion
 15. Norwich
 16. Aston Villa
 17. Watford
 18. Newcastle
 19. Bournemouth
 20. Sunderland

Torben sin kommentar om tabelltipset sitt:

Etter 10 spilte runder mener jeg at Manchester City ser sterkest ut. De ligger på 1. plass med like mange poeng som Arsenal og to poeng ned til West Ham og Manchester United. Etter to strake tap mot West Ham og Tottenham så det mørkt ut og Manchester United tok over tabelltoppen. Etter den 8 runden fikk vi svar på mange av spørsmålene som folk stilte til klubbene. Chelsea fortsetter å snuble, Manchester City er overlegne og Arsenal på sitt beste er nesten umulig å slå. Manchester United sliter mot storlagene, Leicester og Crystal Palace fortsetter å imponere og Liverpool har fått en av verdens beste trenere inn portene til Anfield. Jeg tror det blir en kamp om gullet mellom Arsenal og de to Manchester lagene. Liverpool tror jeg ikke kommer helt opp selv etter ansettelsen av Jürgen Klopp. Chelsea må nok belage seg på en tøff sesong hvis de fortsetter slik som de har gjort men jeg tror de gjør det bedre etter desember og rir i land en fjerde plass. I bunnen av tabellen blir det garantert hard kamp om å sikre seg en sesong til i Premier League.

Send inn dine tabelltips i kommentarfeltet, og bli med i konkurransen om en sjokoladeplate.  

Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s