Nyheter

Ny på Håvåsen

Det er et helt nytt skoleår og det betyr at noen elever har forlatt Håvåsen, og nye har kommet til. Å begynne på ungdomsskolen kan være både skummelt, spennende og veldig gøy. Vi har snakket med noen av de nye elevene på skolen og hørt hvilke forventninger de hadde.

Skrevet av: Maria Halvorsen, Celine Steinsland og Fredrik Rogde
Noe av det mest spennende med å begynne på ungdomsskolen er å få nye klassekamerater og nye venner. De nye elevene går fra å være eldst på Rossabø, Lillesund og Brakahaug til å bli yngst på Håvåsen, og alle havner i klasse med noen de kjenner og noen de ikke kjenner. Vi tok oss prat med fire elever fra 8E.

– Hvilke forventninger har dere til lærerne her?

– At de er snille, ikke for strenge og at det er mindre lekser her enn på barneskolen. Lærerne var greie på barneskolen, men vi håper at vi kan være mer selvstendige her, sier Alexandra Sund.

8. klasse 3

 

 

 

 

 

– Hvordan var første skoledag?

– Første skoledag var annerledes i forhold til barneskolen men samtidig var det veldig gøy. Det var kjekt å begynne på en ny s8. klasse 4kole med nye elever, sier Morten Larsen.

 

 

 

 

– Hva tenker dere om karakterer?

– Det blir s8. klasse 1pennende, litt annerledes men samtidig kan vi se hvor vi ligger i forhold til pensum osv. Vi gruer oss litt og er litt skeptiske, sier Malena Strand. 

 

 

 

– Føler dere noe press på Håvåsen i forhold til den gamle skolen dere gikk på?

– Nei ikk8. klasse 2e så mye annet enn eksamen og fremtid og med dette mener vi at det er press når det kommer til karakterer, det at det er karakterene dine som avgjør mye av fremtiden din, sier Adrian Henrik Øwre.

 

 

 

De nye elvene sier at de gleder seg til de tre neste årene her på Håvåsen. Vi som nå går i 10. klasse kan med hånden på hjertet si at Håvåsen er en kjekk og bra ungdomsskole som har hjulpet oss mye og gitt oss minner for livet.

 

 

Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s