Nyheter

Lille store planet er tilbake

Sackboys nye eventyr er tilbake. Denne gangen får han flere venner, som Swoop, Oddsock og Toggle. Alle har sine egne spesielle krefter som hjelper deg med å klare baner, og det har kommet nye funksjoner som gjør spillet enda mer kreativt.

Skrevet av: Einar L. Kongshavn

 

«Sumo Digital» lagde en oppfølger av «LittleBigPlanet 2» med en helt ny planet. Det ble utgitt 18. November 2014 i Amerika og 26. November 2014 i Europa. Dette er det første «LittleBigPlanet» spillet som kom til PS4 og kanskje det siste til PS3.

lbp1

Historien begynner med at Sackboy blir dratt fra sin planet til Bunkum. Der møter han Newton. Han trenger hjelp av Sackboy til å stjele tilbake en boks fra Nana Pud. Men så viste det seg at han brukte den boksen til å tilkalle de eldgamle titanene som ruinerte Bunkum. De ble bekjempet av legendariske helter, Oddsock, Swoop og Toggle. Sackboy må få tilbake heltene for å redde Bunkum.

Selv om det ikke er «Media Molecule» (de originale skaperne), har spillet de samme og forbedret funksjoner. Spillet har blitt større med de nye funksjonene og med nye karakterer. Alle karakterene har sin egen personalitet og egne evner. Den store forandringen er at banene blir delt opp på en kart som du kan velge hvilken rekkefølge du skal gjøre det i. Det er også kommet sideoppdrag i hovedbanene. Det kan enten være kappløp eller et minispill. Du kan overføre alle kostymer hvis du har eller hadde LittleBigPlanet og LittleBigPlanet 2. Det negative med spillet er at det er en kort historie, det er lange «loading screen», mest på PS3, og de selger nye DLCer for å utvide historien eller bruker penger på klær til karakteren din.

Men den beste funksjonen er forsatt nettbaner. De er gratis og kan være ekstremt kjekt fordi det er en egen historie. Folk får teste ut deres kreativitet, og folk får prøve deres baner. Du kan lage utrolig mye hvis du vet hva du gjør. Noen lager sine egne «gamemodes» og folk kan lage filmsnutter. Det beste at du kan spille gjennom baner som har blitt publisert på de gamle spillene.

lbp2

Det er et spill som jeg og kanskje andre kommer til å spille for nye nettbaner og de som vil kjøpe DLCer. Det er et spill ikke kommer til å dø ut med det første.

terning 5

Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s