Underholdning

Gjenopplev det gamle på ny

Pokémon er et kjent spill og serie, det er et japansk spill, men spilles over hele verden. I 2014 ble det nyeste spillet lansert: Pokémon Omega Ruby og Alpha Sapphire, en ¨remake¨ av spillene Ruby og Sapphire som kom ut til Gameboy Advance 2002.

Skrevet av Daniel W. Stensland

Spillene er en del av Pokémon generasjon seks, sammen med ¨Pokémon X og Y¨. Spillene tar spilleren tilbake til Hoenn-regionen som en gutt/jente sammen med moren som nettopp flyttet til regionen. I begynnelsen møter du professor Birch som forteller spilleren om Pokemonverdenen.

pok

Når du skal ut av den lille byen blir Birch angrepet av en Poochyena. Birch vil si at spilleren må se i bagen hans og ta en av tre Pokémonballer. Da må man velge mellom tre Pokémon som er av de tre grunnleggende Pokémontypene: Mudkip en vannpokémon, Treecko en gresspokemon eller Torchick en flammepokemon. Når spilleren har valgt må han/hun sloss mot den andre. Etterpå får spilleren beholde pokemonen han/hun valgte og bli en ekte Pokemon trener.

Spilleren legger ut da på en lang reise for å vinne ligaen. På vei må spilleren sloss mot og vinne mot åtte gym-ledere, i 8 forskjellige byer, for å få en medalje som bevis for at han/hun har vunnet mot dem. Spilleren vil også møte på forskjellige ville pokemoner som kan fanges og trenes opp for å utvikle dem. Spilleren vil se mange folk på sin vei, noen gir deg gode hint, noen gir deg ting du kan bruke for å trene opp dine pokemons, og noen vil sloss mot deg. Spilleren besøker også en rekke byer, som man kan utforske.

Alle pokemonspillene har en legendarisk pokemon. Hvis du har Omega Ruby er den legendariske Groudon en groundtype. Har du Alpha Sapphire er det Kyorgre en vanntype. De kan du da fange i slutten av spillet. I tillegg har Kyorgre og Groudon mega evolutions som gjør de sterkere i kamper. Dette har også Treecko, Mudkip og Torchick sine siste utviklinger som er sceptile(Treecko), Swampert(Mudkip) og Blaziken(Torchick).

Jeg synes spillet er kjekt og vekker opp litt av barndomsminnene mine fra de andre spillene. Jeg anbefaler dette spillet til alle som har en nintendo 3ds.

Kategorier:Underholdning

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s