Underholdning

Når utviklingsteorien tar feil

Evolve er det nye kooperativ spillet av «Turtle Rock» som har lagt «Left 4 Dead» og 2K. Spillet handler om fire jegere som er på jakt etter et monster og må stoppe det før det utvikler seg. Det er en doktor, en i angrep, en som fanger og en som støtter laget mot monstre som kan være enten kraftig, en i element eller en snikete.

Skrevet av: Einar L. Kongshavn

Evolve kom ut den 10. februar 2015 av «Turtle Rock», skaperne av det mest berømte 4 spiller kooperativ;  «Left 4 Dead». De får hjelp av «2K» og har skapt et helt nytt kooperativ spill med «CryEngine» som er et 4 mot 1 spill. Dette kom ut til PC, PS4 og Xbox One.

evolve1

Stedet de er på tar plass på planeten «Shear» som har blitt kolonisert og som av den grunn har mange menneskelige bygninger, som dammer, forskingsteder og militærbaser. Det er preget av et mangfoldig dyreliv som enten er fredelige eller prøver å drepe deg.

Historien begynner med at menneskeheten har reist over flere steder i verdensrommet, men den planeten som interesserte dem mest var «Shear». De var interessent i dyreverdenen, ressursene og koloniene. Men på planeten er det monstre som ikke vil ha menneskeheten der. Monstrene angriper menneskene helt til menneskeheten må flykte fra planeten. Men ikke alle menneskene flyktet. Derfor sender de inn 4 jegere for å bekjempe monstrene før de dreper flere mennesker.

evolve2

«Evolve» har et unikt kooperativ spill der en spiller kjemper mot 4 spillere. Det har ulike «gamemodes», som: «Defend», «Hunt» eller «Campaign», som bestemmer hva «gamemode» du skal gjøre. Det er mange ting som du kan gjøre med hver av klassene og figurene som kan «booste» våpnene eller «unlocke» nye ting. Monstrene kan passe til folk som liker å spille som en «tank», en som liker å bruke elementer eller som liker å gjøre det stille (stealth). Grafikkene og effektene er kjempebra og musikken var grei nok. Det som er mest negativt er at det komme til å være for mye repeterende som ødelegge meste av spillegleden. Det som er dumt er at de legger ut «skins» DLCer som begynte allerede når det kom ut.

«Evolve» er bra, men kan bli altfor mye repetisjon siden det ikke skjer så mange nye ting, men det skal komme nye baner, 4 nye jegere og et nytt monster. Sånn som spillet er akkurat nå, er det greit nok.

4

Kategorier:Underholdning

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s