Underholdning

En rundtur i Harry Potter-land

Bøkene og filmene om Harry Potter har tatt verden med storm. I Watford, England kan du besøke filmsettet og få en nærmere innblikk i Harry Potters verden.

Skrevet av Daniel W. Stensland

hp7

I vinterferien tok jeg turen til Watford sammen med familien for å se Harry Potter omvisningen. Her er en liten anmeldelse om omvisningen.

På omvisningen kan man se rekvisitter som blir brukt, kostymene de hadde på skissene av skolen osv. Man får vite ting som man aldri hadde tenkt på som at Gygrid (kjempen) er en maske og ikke et ekte hode.

hp6  hp3hp5

Det tok ti år å lage alle Harry Potter filmene. Noen av rommene de filmet i kan man se på omvisningen. Blant annet The Great Hall, hjemmet til Harry Potter, bøttekottet under trappen, og mange andre ting.  Da jeg var der, var de fleste dyrene fra filmene der. Dette var noe kun ble vist frem i vinterferien.

hp1hp2

Noe av det man får se på omvisningen er hvordan scenene der de flyr sopelim blir laget ved hjelp av Greenscreen.

På omvisningen får du med deg en Ipod med stemmen til Tom Felton (skuespilleren som spiller Draco Malfang). Den fungerer som en elektronisk guide. Omvisningen var meget underholdene og jeg lærte en god del om Harry Poetter-universet som jeg ikke visste fra før. Jeg anbefaler absolutt denne omvisningen for alle som liker Harry Potter og verdenen hans.

 5

Kategorier:Underholdning

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s