Nyheter

Info før håndball-turneringen for jenter!

Her er all informasjonen du trenger før, under, og etter Kvalifiseringskampene i SYSCO arena! Håndball-turneringen for ungdomskoler på Haugalandet foregår torsdag 5. mars mellom klokken 08.20 og 15.00

Her skal turneringen gå av stabelen!

Her skal turneringen gå av stabelen!

Skrevet av Lisa Nordahl Eide

Via denne artikkelen følger du dagen via CoveritLive:

Kvalifiseringsgruppen til Håvåsen jentene består av 4 lag, Bø, Frakkagjerd, Åkra og Håvåsen. De skal spille en gang mot hverandre i løpet av skoledagen torsdag 5.mars, og 1. og 2. plass går videre til semifinalene.

Kampene spilles i SYSCO arena A, mellom 08.20 og 14.20. SYSCO Arena er en ny hall, som er bergnet for håndball, basketball generell hallidrett og messer og konferanser. Halle het tidligere Tysvær Arena, før Sysco kjøpte opp navnet. Våre suksessrike håndball-landslag for kvinner har spilt en kamp her for et par år tilbake, i tillegg har det verdensberømte basket-showet til Harlem Globetrotters tatt turen hit. I tillegg er det mange arrangementer her utwnom, og Yrkesmessen blir hvert år arrangert her. Hallen ligger godt plassert på Frakkagjerd der hvor idrettsanlegget til Stegaberg er.

Fjorårets lag som fikk sølv, skal revansjere seg i år!

Slik ser troppen ut:

Nora 10A, Cathrine 10A, Frida 10A, Ingrid 10A, Kamaria 10B, Eirin 10D, Mari 10D, Hanna 10D, Henriette 10D, Hanne 9B, Sandra 9B, Helle 9B, Saga 9D og Ane 9D. Det er en del nye navn her, men troppen er ikke alt for ulik fjorårets. Saga er reserve.

Lagoppstillingene er ikke offentliggjort, men vi kommer tilbake med så fort det er kommet ut før hver kamp. Slik ser kampoppsettet ut:

Bø- Håvåsen kl. 08.20

Frakkagjerd- Åkra kl. 09.00

Håvåsen– Åkra kl. 09.50

Bø- Frakkagjerd kl. 10.30

Frakkagjerd- Håvåsen kl. 11.20

Åkra- Bø kl 12.00

Sluttspill:

Semifinale: Pulje 1 nr.1 – pulje 2 nr.2 kl. 13.00

Pulje 1 nr. 2 – pulje 2 nr.1 kl. 13.20

Bronsefinale:

Taper Semifinale 1 – Taper Semifinale 2 kl. 14.00

Finale:

Vinner Semifinale 1 – Vinner Semifinale 2 kl. 14.20

Håvåsen starter hele turneringen allerede 08.20. Etter det spiller de 09.50 og 11.20. Kampene varer i 2×15, og det blir en del spilletid på spillerne.

Ellers kan du se referat fra alle kampene til Håvåsen på en ny sak som lages etter første kamp. Vi skal holde DEG oppdatert på alt som skjer! Det skal også lages en studio-oppsumering etter kampene. Følg også med på sosiale medier, Facebook, Instagram og Twitter i løpet av dagen!

Haaavis gleder seg, gjør du?

Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s