Nyheter

Her følger du håndball-jentene!

Da er det endelig duket for håndball-cupen igjen. I år som i fjor dekker vi alle kampene til Håvåsen live. Via denne linken følger du håndball-jentene! Vi deler det opp fordi begge lagene våre spiller samtidig, og da blir det rotete. Sendingen starter 07.30, og vil vare helt frem ti 15.00!

<a href=’http://www.coveritlive.com/index2.php/option=com_altcaster/task=viewaltcast/altcast_code=d50de15819/width=470/height=650/entryLoc=top/commentLoc=top/titlePage=off/replayContentOrder=chronological&#8217; target=’_blank’ >Click Here</a>

Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s