Nyheter

På Grease-besøk

GREASE

Mandeg denne uka inviterte Haugesund teater alle 10.klassingene fra de forskjellige ungdomsskolene i Haugesund til en musikal. Musikalen ble beskrevet som et fartsfylt, spenstig, energisk og humoristisk musikal. Ungdomstid, opprør og forelskelse var tre av hovedtemaene i musikalen.

grease

Skrevet av: Marie Rossebø Svendsen og Andrea Vihovde Kleppe

Grease omhandler en ungdomsperiode med både vennskap og kjærlighet. Denne musikalen ble først satt opp i Chicago og deretter ble den flyttet til Broadway og ble omgjort til en verdenskjent musikalfilm med John Travolta som en av hovedrollene. ´´Summernights´´ og ´´Greased lightnin´´ er to verdenskjente sanger fra Grease som har blitt spilt masse i både teater og ellers i omverden. ¨

Musikalen vi fikk se i festiviteten i Haugesund ble utført av 14 skuespillere og aktører fra flere forskjellige bydeler i Norge. Underholdningen ble også utført av et band på 7 stk som sørget for å holde vinteren borte i et par timer for tiende klassingene. Musikalen ble oversatt av Henrik Amundsen og Erik Schøyen og regien ble utført av Erik Schøyen.

Forestillingen startet med et smell og de startet med å fremføre den kjente låta ´´Grease´´ av Frank Valli. Denne låta ble utført ved at alle hovedrollene kom ut på scenen og lagde et storspekket show for alle tiendeklassingene i Haugesund.

Opplevelsene vi satt igjen med etter denne musikalen var at vi  fikk et godt innblikk i det amerikanske tenåringslivet og et godt innblikk i det amerikanske livet på 1950-tallet. Vi satt igjen med en god følelse, av en god musikal og flinke aktører.

Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s