Nyheter

Er du klar for å være slemmingen?

Har du tenkt på hvordan det hadde vært hvis du hadde vært slemmingen i et spill? Da passer dette spillet for deg. Dette spillet lar deg rane banker, tjene penger og oppgradere våpen.

Skrevet av Einar L. Kongshavn

PAYDAY1

OVERKILL lagde en etterfølger til »PAYDAY: The Heist, som fortsetter historien i Washington D.C.. Der er politiet veldig opptatt av sin by og gjør hva som helst for å beskytte den. Men byen har enormt med penger, noe som gjør at flere vil stjele det. Så kommer en gjeng som kalles »PAYDAY gang» og skaper kaos for å stjele byttet sitt.

Spillet handler om Dallas, Wolf, Hoxton og Chains. Hoxton ble fengslet og ble erstattet av Houston. De forsetter å rane og stjele penger, og får nye oppdrag å gjøre. Oppdragene de får trenger ikke å være å rane banker, det er også å sabotere, ødelegge eiendom og redde personer. Det er også flere nye personer som trenger deres hjelp med oppdrag, og Gage som selger nye våpen.

OVERKILL har oppgradert spillet veldig med bedre grafikk, våpen og andre diverse ting. Lyden og musikken til spillet er perfekt, og musikken blir enda bedre med at spilleren velger musikken før de raner banker. De holder alltid  PC versjonen av spillet oppdatert, men de bruker lengre tid på å oppdatere konsoll versjonen. Det går også å snike deg inn i banken (stealth), men det er noen bugs, som f.eks. at vaktene går gjennom vegger og at noen oppdager deg selv om du har lav oppsporing, men hvis du gjemmer hodene til folk, vil ingen oppdage det. Det går også an å oppgradere våpen med våpendeler som må låses opp. Det er DLC – ene som gir deg våpendeler.

PAYDAY2

Det er utrolig mange problemer med spillet (noen er veldig plagsomme), men det gjør også spillet veldig morsomt. Det er også problemer med selve spillet, som at drillen får stans, at noen ting tar en evighet og for kraftig politi og S.W.A.T. – team. De bruker god tid før de gir ut nye DLC – er, og er spillbare uten noen store bugs den første dagen. Spillet kommer også ut til de nye konsollene for de som ikke har PS3 eller Xbox 360. Det er kjekt, men noen av oppdragene vil du aldri gjøre igjen og er fort vanskelig i begynnelsen.

4

Terningkast: 4

Laget av: Einar L. Kongshavn

Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s