Nyheter

Årets Kjendis 2014: 1. plass

Her kruser Sven Erik Bystrøm inn til en soleklar seier i u-23 VM! En fantatsik prestasjon av haugesunderen.

Her kruser Sven Erik Bystrøm inn til en soleklar seier i u-23 VM! En fantatsik prestasjon av haugesunderen.

Skrevet av: Mathias Brandt

Da er dagen alle har ventet på, kommet, vi skal kåre årets kjendis på Håvåsen i 2014! Ingen over, ingen ved siden av! Sven Erik Bystrøm er en soleklar vinner av årets kjendis! Den 28. september rykket haugesunderen fra resten av feltet i bakken i spanske Ponferrada i u-23 VM i sykling. Rykket, som startet noen kilometer før mål, holdt inn, og den tidligere Håvåsen-eleven vant dermed VM. En fantastisk prestasjon av Bystrøm! Er vi ikke stole av å være involvert i Haugesund?

Sykling er blitt en så utbredt sport, og senior-VM i sykling er det 3. mest sette idrettsarrangementet, bak Fotball-VM og Sommer-OL. Det betyr at u-23 VM også er en ganske stor begivenhet. I tillegg til VM var han sentral for Østerhus-Ridley, og deltok på hjemmebane i Tour des Fjords. I høst signerte han for det russiske storlaget Katusja, og ble lagkamerat med Alexander Kristoff. Nå har også fått sin egen fanklubb i sykkelgalne Belgia! Kanskje vi ser han i aksjon i Tour de France 2016? I allefall er han en verdig vinner av årets kjendis 2014, Gratulerer!

Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s