Nyheter

Årets Kjendis 2015: 4.plass

Hun fikk svar fra Robin van Persie.

Hun fikk svar fra Robin van Persie.

Da er vi kommet et steg nærmere vinneren, men først 4. plass. Denne er nok overraskende for de fleste, og kan også merkes som urettferdig. Men i slutten av november 2014 skjedde det noe som 15 år gamle Lisa Nordahl Eide aldri kommer til å glemme. Selveste Robin Van Persie (31), som vi her hjemme forbinder som en av verdens beste spisser, goalgetteren til Nederland og Manchester United, svarte på spørsmålet hennes: «Will you marry me?». Det var i forbindelse med en runde der fans verden over kunne stille spørsmål om hva som helst, og kun 5 spørsmål ble plukket ut. Den flyvende hollenderen svarte følgende på spørsmålet: Jeg er lykkelig gift, men jeg håper du finner en like perfekt person som jeg er». Mange trodde dette var slutten, men etter at United skandinaviske supporter-klubb skrev om dette på nettsiden, ble det en stor sak i de fleste medier. Haugesunds Avis TV Haugaland, VG, TV2, Expressen (svensk) og ikke minst haaavis :-). Og nå skal 10D eleven til Old Trafford, kanskje for å møte v. Persie 20?

Grunnen til at hun ender på 4.plass er at det hun opplevde er stort. Greit nok med idrettstalenter, men få kan skilte med å blitt nevnt i så mange store aviser på så få dager. Hun ble svært populær og ettertraktet. Derfor er hun vår fjerdemann på lista.

4. Lisa Nordahl Eide

5. Elisabeth Angell Bergh

6. Hanne Krogh

7. Asbjørn Helgeland

8. Martin Mentzoni

9. Linn Løvvik

10. Michael Haukås

Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s